[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Ik, Femmy Salomons – van Eldik, ben de persoon achter Salomons Taaldiensten. Ik ben een dochter van Nederlanders die in Brazilië wonen. Ik ben op het platteland in het zuiden van Brazilië geboren en getogen. Later ging ik in de hoofdstad van de staat Paraná, Curitiba, studeren. In 1999 ben ik naar Nederland verhuisd. Hier heb ik de opleidingen tot tolk en vertaler Spaans aan de hogeschool voor Tolken en Vertalen, ITV, afgerond in 2009 en 2011 respectievelijk. Ik heb tussendoor ook een paar jaar in Portugal gewoond en zo de kans gekregen de verschillen en overeenkomsten tussen de twee varianten van het Portugees goed te leren kennen.

Door  mijn Braziliaans-Nederlandse achtergrond heb ik altijd geleefd in een wereld waar twee zeer verschillende culturen -met alles wat dat inhoudt- en twee talen naast elkaar bestonden. Schakelen tussen talen, en dezelfde boodschap met andere woorden overbrengen is daarom een tweede natuur geworden. In mijn werk gebruik ik deze vaardigheid om mijn klanten het best mogelijk product te bieden, ongeacht of het tolkwerk, een vertaling of taaltrainingen betreft.

Ik ben lid van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertaler -NGTV- en ik ben opgenomen in het Register Beëdigd Tolken en Vertalers.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.salomonstaaldiensten.nl/wp-content/uploads/2016/01/over-ons-foto-van-mijzelf.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” use_overlay=”off”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_divider admin_label=”Verdeler” color=”#ffffff” show_divider=”off” divider_style=”solid” divider_position=”top” hide_on_mobile=”on”] [/et_pb_divider][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://dev.perfect-drive.nl/salomonstaaldiensten/wp-content/uploads/2016/01/over-ons-onderaan-de-pagina-persconferentie-UEFA.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”center” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]